W.S.V. Alem

Watersport Vereniging Alem, opgericht 19 mei 1980, bestaat inmiddels al 25 jaar. Deze gezelligheids vereniging heeft Jachthaven De Maas als thuishaven. De jachthaven wordt los van de vereniging geëxploiteerd, dat dit zeker niet als een nadeel behoeft te worden ervaren blijkt uit de goede samenwerking tussen Jachthaven De Maas, Eetcafé  De Maas en WSV Alem tijdens het organiseren van diverse evenementen.
De vereniging heeft zich als doel gesteld om zowel het gezamenlijke als het individuele watersportgenot te verhogen.  Dit gebeurt vooral door het organiseren van diverse evenementen gedurende het hele jaar.
Zo wordt het seizoen traditioneel geopend met de Openingstocht, gevolgd door het  Zomerfeest en de Zeilwedstrijden om de Alemse Pul en in het najaar afgesloten met de Sluitingstocht.
Ook tijdens de wintermaanden vinden nog enkele activiteiten plaats waarvan er één de Dichtgevroren Rally is.
Het meest belangrijke tijdens deze evenementen is de gezelligheid maar natuurlijk ontbreekt ook het wedstrijdelement niet.

Zoals u ziet heeft WSV Alem de watersporter behoorlijk wat te bieden. Mocht het uw interesse gewekt hebben kijk op www.wsvalem.nl voor meer informatie.

 WSV Alem